NANG IT

Should you have enquiries or orders, kindly leave your message here.

Full Name:
Contact Number :
Email Address:
Address :
Enquiries / Products order :

Skrub Rawat Jeragat The Beauty Hacks

Image may contain: 2 people, people smiling, text
Image may contain: 2 people, closeup
Image may contain: text
SKRUB SAHAJA, BLACKHEAD PUN HILANG!
Aku merupakan salah seorang individu yang tidak dikurniakan kulit yang "flawless" ala Neelofa.
Namun fitrah setiap manusia inginkan kulit yang cantik dan sihat.
Aku dah penat asyik tepek foundation tebal-tebal setiap kali nak keluar rumah. Nak keluar,tepek foundation, balik pula, sibuk nak cuci wajah. Karang kalau tak cuci, makin bertimbun lah blackhead dan whitehead aku! Remeh betul!
Aku bukan tak cuba untuk hilangkan blackhead dan whitehead aku.
Macam-macam cara aku cuba. Pergi facial, terbang RM80 sekali treatment.
Namun, blackhead datang semula jika aku tak sambung rawatan facial aku.
Mana boleh tahan, beb. RM80 sekali treatment!
Hinggalah aku cuba FACE SCRUB GOLD oleh THE BEAUTY HACKS.
Aku dapatkannya dari instagram @thebeautyhacks_enirawardrobe tu.
Mudah beb. Senang betul! Aku skrub je muka aku seminggu 3 kali.
Memang rasa lah kulit makin lembut, licin dan bersinar! Sinar bukan sinar kilat minyak, beb. Ini sinar sebab aura emas 24k yang ada dalam FACE SCRUB GOLD tu.
Beb, kau pun patut cuba kalau nak hilangkan blackhead dan whitehead.
Bijak, beb. RM33, tahan lama!
Cuba kau bandingkan kos facial aku. Sekali treatment RM80!
Ini, RM33 untuk berkali-kali skrub,beb!
Aku dah on the way nak polos, mulus bak Neelofa nih!

WHATSAPP "TBH" KE 0142676036
WHATSAPP "TBH" KE 0142676036
WHATSAPP "TBH" KE 0142676036

**distributed by enirawardrobe
www.wasap.my/60142676036/tbh

How to order?
1) Email us : (Please follow the format below) to enirawardrobe@gmail.com
2) Fill in  details at  :  Order Form
3) Whatsapp your order to www.wasap.my/60142676036/orderfromblog

**Price not include postage. 
Order Format : Don't forget to include the below details when you're making orders :
1. Full Name
2. Address
3. Phone Number
4. Product's Color 
5. Quantity

Note :
  • Please be advised that colours might vary slightly from actual product due to photography and caption setting. Some products shown here may vary slightly in terms of texture or colour from photos.
  • The size may be vary slightly due to the imprecise measurement.
  • All items are carefully checked before delivery to ensure it is good in condition.
  • Item(s) will be delivered only after full payment has been made.
  • Goods sold are not refundable or exchangeable. 
Thank you for viewing!! 

No comments:

Post a Comment