NANG IT

Should you have enquiries or orders, kindly leave your message here.

Full Name:
Contact Number :
Email Address:
Address :
Enquiries / Products order :

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION

Krim 'All in 1' ini dapat menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada rangsangan udara kotor, kekurangan air dan perbagai masalah jerawat.
Ianya selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi paraben, minyak mineral atau benzophenone-4.














KELEBIHAN HONEY BEE VENOM
1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin & kolagen.
3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari.
4. Boleh digunakan sebagai pelembap kulit atau 'Make Up Base' untuk senang blending & membuatkan mekap anda lebih flawless & tidak nampak cakey (bertepung di muka)
WHY WE LOVE IT !!
Makeup tahan lama, muka jadi glowing, makeup tak pecah, ni semua angkara Honey Bee Venom tau. Ramai MUA kat luar sane guna product ni untuk jadikan moisturizer before makeup. Honey Bee Venom ni memang bagus tau, famous kat Korea.
Haaaaa ramai sangat tak tahu pasal Honeybee Venom Multi Solution ni. Mehhhh rajinkan diri baca kat bawah ni. Benda baik kite share.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION
-This gel-based cream nih mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni?
sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
Cuba baru tahu keberkesanannya

150GM
RM75
POS RM8 SM / RM11 SS
WHATSAPP 0142676036
PM INBOX ADMIN UNTUK ORDER

RM75 EXC POS
‼️Info Urusan Penghantaran:
---------------------------------------
Courier/Poslaju charge bergantung pada berat dan kawasan.
RM8 RM12SS

👉"Your Trusted Seller"👈
📲 +60126193146 SMS
📲 +60142676036 WHATSAPP
^^^^SELF COLLECT KL/CYBERJAYA/RAWANG/BUKIT SENTOSA/BUKIT BERUNTUNG
How to order :
1) Email us : (Please follow the format below) to enirawardrobe@gmail.com
2) Fill in  details at  :  Order Form

**Price not include postage. Kindly refer to  postage & delivery charges
Order Format : Don't forget to include the below details when you're making orders :
1. Full Name
2. Address
3. Phone Number
4. Product's Code & Color 
5. Quantity
Note :
  • Please be advised that colours might vary slightly from actual product due to photography and caption setting. Some products shown here may vary slightly in terms of texture or colour from photos.
  • The size may be vary slightly due to the imprecise measurement.
  • All items are carefully checked before delivery to ensure it is good in condition.
  • Item(s) will be delivered only after full payment has been made.
  • Goods sold are not refundable or exchangeable. 
Thank you for viewing!! 

No comments:

Post a Comment